Suszone kwiaty granatu 10g

Nazwa
7,69 zł
brutto / szt.
(769,00 zł / kg)
Cena regularna / szt.
z
Możesz kupić także poprzez:
Produkt dostępny
Produkt dostępny
30 dni na łatwy zwrot
Sprawdź, w którym sklepie obejrzysz i kupisz od ręki
Suszone kwiaty granatu 10g
Suszone kwiaty granatu 10g
Nazwa:Kwiat granatu 10g
Bezpieczne zakupy
Po zakupie otrzymasz 0.77 pkt.
Darmowa dostawa do paczkomatuWięcej informacji
Smile - dostawy ze sklepów internetowych przy zamówieniu od 50,00 zł są za darmo.
Kupujesz i dostawę masz gratis!
dostawy ze sklepów internetowych przy zamówieniu za 50,00 zł są za darmo.
Darmowa dostawa obejmuje dostarczenie przesyłki do paczkomatu
Produkt wyprzedany
Otrzymasz od nas powiadomienie e-mail o ponownej dostępności produktu.
Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Powyższe dane nie są używane do przesyłania newsletterów lub innych reklam. Włączając powiadomienie zgadzasz się jedynie na wysłanie jednorazowo informacji o ponownej dostępności tego produktu.

KLIENCI NAM UFAJĄ

Opinie które zamieszczamy w naszym sklepie za pośrednictwem TrustMate nie są w żaden sposób sponsorowane ani manipulowane. Dodatkowo weryfikujemy czy zostały one dodane przez naszych klientów, którzy dokonali u nas zakupów.

Suszone kwiaty granatu - 10 g

Kwiat granatu pochodzi z drzewa granatu, które rośnie w subtropikalnych i tropikalnych regionach świata, takich jak Afryka, Azja i Ameryka Południowa. Drzewa te są uprawiane jako rośliny ozdobne i jako źródło owoców, z których można wycisnąć sok lub zrobić dżem. Kwiaty granatu pojawiają się na drzewach wiosną lub latem i stanowią ważny element jego dekoracji.

Kwiat granatu ma intensywnie czerwony kolor. Mogą one również mieć odcienie różu, pomarańczy lub fioletu, w zależności od odmiany drzewa granatu. Czerwony kolor kwiatów granatu jest szczególnie intensywny i widoczny, co czyni je bardzo atrakcyjnymi i często wykorzystywanymi jako dekorację.

Kwiaty granatu mogą być używane do produkcji mydła glicerynowego lub świec. Mogą one być dodawane jako dekoracja lub jako składnik naturalnego barwnika, który nadaje produktom czerwony odcień. Kwiaty granatu są również często używane jako dodatek do kosmetyków, takich jak maseczki do twarzy i peelingi, ze względu na ich właściwości nawilżające i odżywcze dla skóry.

Kwiat granatu możesz wykorzystać do dekoracji na wiele różnych sposobów:

  • Bukiet: Kwiaty granatu można łączyć z innymi kwiatami tworząc piękne i oryginalne bukiety.
  • Aranżacje kwiatowe: Kwiaty granatu można włączać do aranżacji kwiatowych, takich jak wazony, aby nadać im żywszy kolor i wyjątkowy wygląd.
  • Ozdoba stołu: Kwiaty granatu mogą być użyte jako dekoracja na stole, np. jako element dekoracyjny w środku kompozycji kwiatowej lub jako opakowanie prezentu.
  • Ozdoba wnętrz: Kwiaty granatu można umieścić w wazonie lub doniczce i postawić na parapecie lub na stole, aby nadać wnętrzu żywego koloru.
  • Element dekoracyjny na ślubie: Kwiaty granatu są często wykorzystywane jako element dekoracyjny na ślubach, np. jako ozdoba kościoła, stołu dla gości lub jako dodatek do bukietu panny młodej.

Możliwości wykorzystania kwiatów granatu jako dekoracji są nieograniczone, więc warto eksperymentować i odkryć własne pomysły na ich wykorzystanie.

 

Specyfikacja:

10 g produktu

Kod producenta
5905215622748
Potrzebujesz pomocy? Masz pytania?Zadaj pytanie a my odpowiemy niezwłocznie, najciekawsze pytania i odpowiedzi publikując dla innych.
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:

Z naszego bloga

Jakie są rodzaje mydła? Glicerynowe, sodowe, potasowe
Mydło jest nie tylko codziennym narzędziem higieny osobistej, ale także bogatym obszarem z różnymi rodzajami i formułami. Jednym z kluczowych czynników różnicujących mydła jest ich skład chemiczny oraz proces ich produkcji. Wśród wielu dostępnych rodzajów, trzy z nich - mydło glicerynowe, mydło sodowe i mydło potasowe - są szczególnie istotne ze względu na ich popularność i różnorodne zastosowania.
Czytaj więcej
Barwnik migrujący, a niemigrujący – czym się różni?

Barwniki do mydeł glicerynowych

Przed przystąpieniem do zrobienia pierwszego mydełka glicerynowego na początek warto skompletować wszystkie półprodukty czyli bazę mydlaną, formę silikonową, naturalny olejek eteryczny i barwniki do mydła. Barwniki to element który widzimy na pierwszy rzut oka, i to właśnie one robią tzw. efekt WOW! Warto dodać takie barwniki, dzięki którym mydło nabierze charakteru i pięknego wyglądu. Dobrze dobrane barwniki mogą zrobić duże wrażenie na osobie obdarowywanej mydełkiem lub tej która z niego będzie korzystać np. w naszej łazience.

Czytaj więcej
Jak zrobić intensywnie pachnąca świece sojową?

Naturalne, aromatyczne i łatwe w przygotowaniu – takie są świece zapachowe zrobione z wosku sojowego. Tego typu świece są wegańskie, gdyż do produkcji świecy używamy wyłącznie naturalnych składników nie pochodzących od zwierząt. Dodatkowo, sami możemy stworzyć kompozycję zapachową, co doda świecy wyjątkowości i charakteru.

Olejki eteryczne do świec sojowych

Do przygotowania świecy sojowej będziemy potrzebować naturalnego wosku sojowego oraz olejku eterycznego. Olejek eteryczny powinien być w 100% naturalny. 

Czytaj więcej
pixelpixel